Lunchmeny v17

Måndag: Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Alt: Korv stroganoff med ris.

 

Tisdag: Toskansk köttgryta med ris och vispad crèmefraiche.

Alt: Rimmad hälleflundra med bohuskompott och vitvinssås.

 

Onsdag: Pannbiff med sockerstekt lök, skysås, kokt potatis och lingonsylt.

Alt: Nudel wok på kyckling, färska grönsaker och sötsur sås.

 

Torsdag: Herrgårdsstek med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka.

Alt: Havets wallenbergare med potatispuré och örtagårdssås.

Soppa: Majs- och chilisoppa med krutonger.

 

Fredag: Fylld schnitzel med ost och skinka serveras med fransk potatisgratäng, rödvinssås och bearnaise.

Alt: Pasta Carbonara med riven parmesan.

Dessert: Peter´s stora glassbuffé.

 

 

 

 

Lunchpris 100:-, barnlunch 50:-, pensionärspris (13:00-14:15) 75:-
Avhämtningspris 90:-