Lunchmeny v4

 

Måndag: Köttbullar i gräddsås med potatispuré och lingonsylt.

Alt: Stekt rödspätta med kokt potatis, remoulad och citronklyftor.

 

Tisdag: Fransk köttgryta med pärllök och dijonsenap serveras med kokt ris och gelé.

Alt: Gräddkokt torskfilé med dillslungad potatis och smörkokta grönsaker.

 

Onsdag: Oxrullader med kokt potatis, lingonsky och kanderad lök.

Alt: BBq marinerad kycklingfilé med rostad potatis och raitayoghurt.

 

Torsdag: Grekiska färsbiffar med provencalpotatis och timjan och- vitlökssky.

Alt: Fiskgryta med sejfilé och räkor serveras med bohuskompott.

Soppa: Kött -och grönsakssoppa med krutonger.

 

Fredag: Pepparstekt fläskfilé med fransk potatisgratäng, grönpepparsås och gelé.

Alt: Pasta Salmone med limeaioli.

Dessert: Chokladpudding med vaniljgrädde.

 

 

 

Lunchpris 100:-, barnlunch 50:-, pensionärspris (13:00-14:15) 75:-

 

Avhämtningspris 90:-